Skip to main content

Huwelijk

Trouwen is zo een unieke gebeurtenis die gevuld is met een heleboel emoties, liefde en off course: veel plezier. Het is een dag waarop jullie “JA” zeggen tegen elkaar en waarop jullie omringd worden door de belangrijkste mensen in jullie omgeving. Als fotografe heb ik de geweldige taak om al deze kostbare momenten vast te leggen, zodat jullie ze voor altijd kunnen koesteren.

Mijn aanpak

Ik wil niet alleen foto’s maken, maar ook een verhaal vertellen. Ik wil jullie dag vastleggen zoals deze zich ontvouwt, met alle spontane momenten, oprechte
omhelzingen en jawel die traantjes mogen ook op beeld. Mijn doel is om jullie foto's te laten stralen met oprechtheid en authenticiteit. Het allerbelangrijkste op jullie huwelijksdag vind ik het om een beetje ‘onzichtbaar’ te zijn.

Jullie en de gasten mogen niet het gevoel hebben dat er de hele tijd een camera op hen gericht is. Ik heb me in al die jaren ontpopt als een ware ninja. Anderzijds vind ik het wel belangrijk om dicht bij jullie te staan die dag. In al die jaren heb ik ontdekt dat er soms wel eens stresskes naar boven komen, maar hey, de fotograaf weet wel raad!