Skip to main content

Prijzen

Hoe je het ook draait of keert de prijs van de shoot is ook belangrijk. Ik werk niet met een beperkte selectie van beelden en die je dan achteraf nog moet bijbetalen (uitgezonderd bij sommige mini-shoots). Ik bied een totaalpakket aan voor een volledige shoot zodat je op voorhand perfect weet wat het kost.


What's in it for me?

  • Fotoshoot van ± 1 uur op locatie naar keuze (<25km Hasselt)

  • Verplaatsingsvergoeding van 0,5€/km (>25km Hasselt)

  • Zorgvuldige bewerking van de beelden achteraf

  • Je krijgt ALLE geslaagde beelden uit de selectie die ik maak van de fotoshoot. Gemiddeld ontvang je na een fotoshoot +/- 60 afgewerkte beelden. Deze ontvang je in een privé online album waar je alle beelden kan downloaden. 

Beeldkracht - Betty Van Alphen
€350 incl. BTW

Newbornshoots fotografeer ik altijd aan huis. Een perfect huis of interieur is hier niet van belang, maar wel de lichtinval. Geef mij een raam, een simpel bed of een trap en we gaan toveren!

Puur en oprecht

Daar streef ik naar tijdens een newbornshoot. Pure liefde op beeld vastleggen. Ik hou niet van de “Anne Geddes”-babyfoto’s of de baby’s in de meest moeilijke posities leggen... Ik wil dat je je baby’tje vastneemt hoe je hem of haar dagelijks vastneemt, wat rust geeft. Bij newbornshoots kijk ik ook niet naar de tijd. Ik voorzie altijd voldoende ruimte in mijn agenda om er bij een newbornshoot altijd te zijn zonder haast of spoed. Voelt je baby’tje zich niet zo top of last van krampjes? Toch nog even drinken? Geen probleem! Neem jullie tijd.

€295 incl. BTW

Foto‘s van jullie samen als gezin. Niets geforceerd, gewoon samen spelen, lachen, genieten. En geen zorgen over houdingen of poses, ik heb een aantal leuke opdrachtjes om samen te doen. Tijdens een gezinsshoot maak ik beelden van jullie samen, maar ook van de kindjes apart. Zo hebben jullie zowel mooie gezinsbeelden als wat leuke portretfoto‘s van de kindjes alleen of met broer en of zus.

€295 incl. BTW

Ik ben echt fan van zwangerschapshoots. Het idee dat er nog een ienieminie-mensje in dat buikje zit is zo fantastisch mooi. En voor later is het gewoon heel leuk om mooie beelden te hebben van die buik als herinnering (want jawel, het gaat toch veel te snel voorbij allemaal).

Wonder

Want dat is het gewoonweg. Zo fragiel en kwetsbaar nog in de buik en tegelijkertijd zo sterk aan het groeien. Tijdens een zwangerschapsschoot vind ik het niet belangrijk om gewoon maar mooie foto’s te maken van de buik, ik wil een gevoel vastleggen. Je fierheid als mama, of net een beetje die onzekerheid. Het veilig gevoel dat je als mama wilt geven aan dat kleintje.

Er zijn heel erg veel zwangerschapsposes. En jawel, soms vind ik enkele beelden zeker en vast leuk om te maken in een “typische” zwangerschapspose, waarbij je je buik vasthoudt. Maar voor mij moet dat zeker niet de hele shoot lang... We willen foto’s van jullie samen, of van jou alleen, of met de kindjes of diertjes.

€295 incl. BTW

Beelden van jullie samen, speels en genietend van elkaar. Pure qualitytime. En de mooiste herinneringen voor later. Bij koppelshoots ben ik fan van shoots in de stad of ergens in een leuk bos.

Speelsheid

Mijn kernwoord tijdens een koppelshoot. Ik ga hier niets verklappen, maar voor koppelshoots heb ik echt de allerleukste opdrachtjes! En lachen ga je 200% zeker😉

Jullie huisdiertjes zijn trouwens ook heel erg welkom tijdens de shoot!

€450 incl. BTW

Samen met de hele familie op de foto is ook zeker en vast mogelijk. We maken beelden van samen als familie, maar ook van de gezinnen apart, van de grootouders met de kleinkinderen en kinderen. Beelden om nooit meer te vergeten.

€295 incl. BTW
Mooie beelden van je zoon of dochter voor zijn communie/vormsel of lentefeest? I've got your back!

Samen gaan we op zoek naar een geschikte locatie en voorzien we een uurtje om enkele sprekende portretbeelden te maken en er is hier ook de mogelijkheid om als gezin samen wat foto's te maken.

Bij communieshoots hecht ik enorm veel belang aan het feit dat kinderen zich goed voelen tijdens de shoot. Ik hou niet zo van ongemakkelijke poses. Ik wil dat ze genieten en dat de beelden laten zien we ze echt zijn.
prijs op aanvraag

“Ik geloof dat het juiste beeld de kracht heeft om een verhaal te vertellen en een sterke indruk achter te laten”

Via bedrijfsfotografie wil ik de kracht vastleggen van je bedrijf, je team, je producten, je diensten en je merk in beeld. Het gaat verder dan zomaar foto's maken; het gaat erom het unieke verhaal van je bedrijf te vertellen en je te onderscheiden van de concurrentie.

Bedrijfsfotografie is geschikt voor alle soorten ondernemingen, groot of klein, start-ups of gevestigde bedrijven. Of je nu een e-commerce winkel hebt, een restaurant, een marketingbureau, een adviesbureau of een hotel - bedrijfsfotografie kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.